Световният №1  няма да играе на , след като съдът в Австралия

...
Световният №1  няма да играе на , след като съдът в Австралия
Коментари Харесай

Новак Джокович с първи коментар след решението на съда

Световният №1  няма да играе на , откакто съдът в Австралия реши дефинитивно да анулира визата му и да го депортира от континента. 

Малко откакто пристигна новината, сърбинът популяризира малко изказване, в което разгласи, че почита решението на съда и счита да си почине, преди да прави спомагателни мнения:
Окончателно: Джокович загуби делото и ще бъде депортиран от Австралия
С единомислещо решение на правосъдния състав на Федералния съд на Австралия Новак Джокович загуби обжалването на решението за наново...
Прочети повече
" Искам да направя малко изказване, с цел да изпращам решението на съда по-рано през днешния ден. Сега ще си взема малко време да си умря и събера, преди да направя спомагателни мнения ".

" Разочарован съм от решението на съда да не почете моята молба за преразглеждане на решението на министъра да анулира моята виза, което значи, че не мога да остана в Австралия и не мога да играя на Australian Open. Уважавам решението на съда и ще спомагам на съответните управляващи в процеса на моето тръгване от страната ", показва Джокера.

" Не ми е прелестно, че целият фокус беше върху мен през последната седмица и половина. Надявам се в този момент всички да се фокусираме върху играта и шампионата. Искам да пожелая на всички играчи, публични лица, чиновници, доброволци и почитатели всичко най-хубаво за шампионата ".

Втората част на изказването му - четете в Sportlive.bg! 

Още от ТЕНИС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР